woensdag 12 januari 2011

Tijd voor een update

Nog een paar weekjes en dan is Zaartje alweer een jaar! Whow waar blijft de tijd!!
Als je ziet wat ze allemaal heeft geleerd in een jaar tijd. Van een klein hulpeloosje roze wumpje tot een dame met pit....
Ze begint spontaan te dansen als ze muziek hoort, weet ook dat als je op het toetsenbord mept er iets gebeurd op het beeldscherm. Wat er dan gebeurt is natuurlijk elke keer weer een verrassing...dat heb je als je willekeurig op alle toetsen mept.
Als je klap eens in de handjes zingt klapt ze en roept "bij bij bij" en doet ook netjes haar handjes op haar hoofd.
Wanneer je iets doet wat ze niet wil schud ze driftig nee met haar hoofdje. En dag dag zwaaien of handkusjes geven kennen we ook al. De high five doet het ook goed!
Kruipen kan ze als de beste en vooral tussen je benen door kruipen is een leuk spelletje. Net als dingen op de grond gooien trouwens. Helemaal leuk als het dan ook weer voor je opgepakt wordt.
Langs de bank of tafel lopen gaat ook prima. Nu nog los lopen...(mam, je moet niet alles tegelijk willen!)
Af en toe staat ze wel los als ze aan het spelen is, als ze dan in de gaten heeft dat ze los staat gaat ze gauw zitten. Stel dat ik val!
Gisteren heeft ze haar prikjes weer gehad bij het consultatiebureau. De grote meid gaf bij de eerste prik geen kik, de tweede was wat gemener, maar ze hield zich goed. De bikkel!
Stand van zaken....bijna 9 kilo nu en 75,5 cm lang.
2 februari ook weer naar Zwolle. Hopelijk is het de laatste keer en hoeft ze het helmpje niet meer op.