vrijdag 28 mei 2010

Rollen

Gisteren lag Zara lekker in de box. Ze was een beetje met haar speeltjes bezig en had dikke pret(te horen aan de geluiden die ze maakte) en ineens zet ze het op een gillen. Ik dus meteen er heen en ja hoor...had mevrouwtje zich helemaal op de buik gerold. Dat rollen deed ze al een tijdje, maar nog niet helemaal op de buik. En toen kon ze niet meer terug en vond ze het niet zo leuk meer.
Ook in bed is ze wat drukker nu. Ze trapt regelmatig de dekens van zich af dus krijgt ze nu een slaapzakje aan. Dan weet ik in elk geval dat ze wel lekker warm blijft 's nachts.

maandag 17 mei 2010

Modelletje


Zara moest even poseren laatst.
En dit is het resultaat. Is ze niet ubercute?!

woensdag 12 mei 2010

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman als kind

Astrologische naam: Aquarius
Periode: 21 januari - 20 februari
Element :Lucht
Trefwoord: Geestelijke levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeel :Kuit, enkels, spieren
Planeet :Saturnus, Uranus

Je Watermannetje is een, van energie trillend, gevoelig, koppig, onafhankelijk brok vindingrijkheid en elektrische impulsen. Zijn hersens vibreren als hoogfrequente radiogolven. Hij kan slecht tegen opdrachten, of zelfs vriendelijke vragen. Zijn eerste antwoord zal ‘Nee!’ zijn. Maar wanneer hij er even rustig over kan nadenken, het van alle kanten kan bekijken, kan het gebeuren dat deze ‘Nee’ ineens in een ‘Ja’ verandert.


Het opvoeden van een Watermankindje kan een hele verantwoordelijkheid zijn. In hun geest combineert zich een stevige dosis praktische zin met een bijna griezelig waarnemingsvermogen en een vlijmscherpe, peilende logica. Dat kan best voor verwarring zorgen... zeker ook vanaf het moment dat hij naar school gaat. Ga maar niet de discussie met hem aan, je zult het ongetwijfeld gaan verliezen. Hij heeft ook zelfden ongelijk...


Zorg voor rust in huis, en harmonie, daarin gedijd een Waterman het beste.


Watermannen hebben altijd een stoet vrienden achter zich aan maar de samenstelling hiervan wisselt met de dag. Hij houdt van de wereld, de natuur en de mensen. Je Watermankindje is het meeste gelukkig als hij door de natuur heen kan schooieren, met een paar kikkers in zijn zak en kaplaarzen aan zodat hij in de plassen kan stampen.


Een Waterman is dol op gezelschap. Hij is vriendelijk en meelevend, maar kan ook onpersoonlijk zijn. Hij wil iedereen graag gelijk behandelen en heeft niet echte favorieten. Een Waterman gedraagt zich soms wispelturig maar heeft zijn hart op de juiste plaats zitten.

Ik ben benieuwd wat hiervan gaat kloppen. Over een paar jaar laat ik u meer weten.
Daar kunnen we nu nog weinig over zeggen he!

maandag 3 mei 2010

Slapen

Slapen is iets wat Zara niet veel doet. Haar motto is "Slapen doe je 's nachts!"
Dat is wel even iets anders dan toen Owen zo klein was.
Die legde ik na het flesje 's morgens weer in bed en sliep heerlijk verder. Ook wel makkelijk na een late dienst. Kon mama nog lekker slapen.
Met Zara gaat dat dus niet. Die is gewoon klaarwakker na die fles van 7 uur. En wat doe je dan? Nou mekkeren om je speen zodat mama er steeds weer heen moet om dat ding erin te stoppen. Wanneer kunnen ze dat ook alweer zelf?
Owen ging pas toen hij een jaar oud was naar het kinderdagverblijf. Mama kon immers toch lekker slapen na een late dienst met een klein slaapkoppie in bed. Ik heb Zara maar vast ingeschreven, want een jaar lang met maar 3 uur slaap 's nachts ga ik niet trekken.