woensdag 28 juli 2010

Kletsen

Zara begint lekker te kletsen. De dadada's en wawawa's vliegen je om de oren.
Het is ook zo'n vrolijk ding. 's Morgens als je met de fles naast haar bedje staat begint het al. Een heerlijke big smile krijg je dan.
En het helmpje...ze vind het allemaal best.
Ze wil ook de hele dag wel staan en lopen. Nou is dat natuurlijk niet goed voor de heupjes, maar zo heel af en toe een stukkie en ze giert het uit. Geweldig vind ze dat.
Ook is ze gek op televisie kijken. Dan zetten we haar in de kinderwagen voor de tv (lekker pedagogisch verantwoord ook) Met mate natuurlijk. Maar soms verdomd handig bv als mevrouw weer eens geen zin meer heeft om te liggen. Daar is ze antuurlijk al gauw klaar mee. Ik wil meer meer meer. Liggen kun je altijd nog.
Net als dat je slapen 's nachts doet. Overdag dus bijna niet. Wakker dier!
En verder?
Happen. we gaan het maar weer eens proberen. Ik heb het laatst al geprobeerd met een fruithapje en bruine bonen met appeltjes en worteltjes, maar dat was nog niet echt succesvol. Pas als je haar zelf met het lepeltje laat rotzooien krijgt ze wat binnen. Maar dan zit ze er ook helemaal onder...inclusief omgeving. Niet echt wat als je eventjes tussendoor de kleine een hapje wilt geven. Daarna is namelijk een grote poetsbeurt echt noodzakelijk. En de stoel, vloer, kleertjes, mama, tafel hebben die dan ook nodig.
Maar verder een heerlijk ding!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten