dinsdag 22 juni 2010

Helmpje part II

Vandaag kwam de fysio Zara's hoofdje meten. Ze kreeg een soort rubber bandje om haar hoofdje dat uithard. Daarop worden dan de punten van haar oortjes en neus aangegeven.
Toen het bandje erafw as kon je wel zien dat haar hoofdje iets breder is dan lang(en zou andersom moeten zijn) en dat haar hoofdje aan de linkerkant iets meer afgeplat is dan aan de rechterkant.
Wel zag ze dat het bolletje op de achterkant van haar hoofdje in vergelijking met vorige week iets boller geworden was. Dat is dus positief. Als dat met een helmpje ook zo snel gaat hoeft ze dat ding ook niet zo heel lang op te hebben.
Zara komt zeker in aanmerking voor een helm. Als er meer dan 100 uit de berekening komt is een helmpje wel nodig. Zara zit op 103. Wel was haar hoofdje symetrisch. Dat wil zeggen dat haar oortjes netjes op de plek zitten waar ze horen. Fijn om te weten toch.
Aangezien we een verwijskaart van de huisarts nodig hebben en deze weer eens op vakantie is krijgen we volgende week een verwijskaart voor Zwolle waar ze dan het helmpje gaan aanmeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten